Opis del in nalog ČIŠČENJE HOTELSKIH SOB, PRIPRAVA IN SKRB ZA UPOŠTEVANJE HOTELSKIH STANDARDOV ČISTOČE IN HIGIENE, OPRAVLJA PREGLEDE SOB IN OSTALIH PROSTOROV HOTELA, SKRB IN ODGO…
Opis del in nalog NAČRTOVANJE JEDI, PRIPRAVLJANJE IN KUHANJE ŽIVIL, NAČRTOVANJE, NADZIRANJE IN USKLAJEVANJE DELA KUHINJSKIH POMOČNIKOV, PREVERJANJE KAKOVOSTI HRANE, TEHTANJE, MER…
Opis del in nalog ČIŠČENJE KUHINJ, PODROČIJ ZA PRIPRAVO HRANE IN PODROČIJ ZA STREŽBO, ZBIRANJE KROŽNIKOV ZA STREŽBO, UMIVANJE POSODE IN KUHINJSKIH PRIPOMOČKOV TER NJIHOVO ZLAGANJ…
Opis del in nalog PRIPRAVA PREPROSTE HRANE IN PIJAČ KOT SO SENDVIČI, PICE, RIBE IN KROMPIRJEVI LISTIČI, SOLATE, UMIVANJE, REZANJE, MERJENJE IN MEŠANJE HRANE ZA KUHANJE, UPRAVLJAN…
Opis del in nalog POMOČ PRI PRIPRAVI JEDI, ČIŠČENJE POSODE, ČIŠČENJE PROSTORA IN STROJEV, VZDRŽEVANJE REDA IN ČISTOČE, DRUGA OPRAVILA PO NAVODILIH NADREJENEGA. Nudimo Trajanj…
Opis del in nalog SKRB IN ODGOVORNOST ZA HOTELSKO PERILO, INVENTAR V SOBAH TER ZALOGE V HOTELSKIH MINI BARIH, USMERJANJE PRAKTIČNEGA DELA DIJAKOV IN ŠTUDENTOV, ČIŠČENJE HOTELSKIH…
Opis delovnega mesta - čiščenje kuhinj, področij za pripravo hrane in področij za strežbo - zbiranje krožnikov za strežbo - umivanje posode in kuhinjskih pripomočkov ter njihovo …
Opis del in nalog SAMOSTOJNA PRIPRAVA KOSIL IN MALIC ZA UČENCE IN ZAPOSLENE, SKRB ZA RAZDELITEV OBROKOV, ČIŠČENJE POSODE IN PROSTOROV KUHINJE TER OPRAVLJANJE DRUGIH DEL V SKLADU …
Opis del in nalog PRIPRAVLJANJE ŽIVIL IN KUHANJE JEDI, DIET IN NAPITKOV ZA STANOVALCE IN DELITEV OBROKOV HRANE STANOVALCEM, VODENJE KUHINJE V ODSOTNOSTI VODJE KUHINJE; SKRB ZA KA…
Opis del in nalog -PRIPRAVLJANJE ŽIVIL IN KUHANJE JEDI, DIET IN NAPITKOV ZA STANOVALCE IN DELITEV OBROKOV HRANE STANOVALCEM, -SKRB ZA KAKOVOSTNO IN NEOPOREČNO PREHRANO STANOVALCE…
Opis del in nalog PRIPRAVA IN KUHANJE NAVADNE IN DIETNE PREHRANE PO JEDILNIKU, PRIPRAVA OBROKOV ZA SERVIRANJE V JEDILNICI IN ZA ZUNANJE ODJEMALCE, ORGANIZIRANJE IN NADZOR HIGIENS…
Opis del in nalog SODELOVANJE PRI PRIPRAVI IN KUHANJU ŽIVIL, PREVERJANJE USTREZNIH TEMPERATUR JEDI ZA POSTREŽBO NA KROŽNIKIH IN V POSODAH ZA RAZDELJEVANJE HRANE NA ODDELKIH IN ZA…
Začasna in občasna dela so namenjena samo osebam s statusom študenta oziroma dijaka. Slorest je največje podjetje v slovenski lasti na področju gostinstva. Njihova poglavitna dej…
Opis del in nalog -PRIPRAVLJANJE ŽIVIL IN KUHANJE JEDI, DIET IN NAPITKOV ZA STANOVALCE IN DELITEV OBROKOV, HRANE STANOVALCEM -SKRB ZA KAKOVOSTNO IN NEOPOREČNO PREHRANO STANOVALCE…
Opis del in nalog PRIPRAVA IN KUHANJE NAVADNE IN DIETNE PREHRANE PO JEDILNIKU, PRIPRAVA OBROKOV ZA SERVIRANJE V JEDILNICI IN ZA ZUNANJE ODJEMALCE, ORGANIZIRANJE IN NADZOR HIGIENS…
Opis del in nalog SAMOSTOJNO PRIPRAVLJANJE HRANE PO JEDILNIKU (MALICE, KOSILA IN OSTALE OBROKE), SODELUJE Z VODJO KUHINJE PRI SESTAVI JEDILNIKOV, PRIPRAVLJANJE MALIC ZA ZAPOSLENE…
Opis del in nalog PRIPRAVA OBROKOV ZA OTROKE IN ZAPOSLENE OZIROMA DRUGE OBROKE PO NAVODILU VODSTVA. SVETUJE IN POMAGA KUHINJSKIM POMOČNIKOM PRI PRIPRAVI, SKRBI ZA ČISTOČO KUHINJE…
Opis del in nalog PRIPRAVLJANJE ŽIVIL IN KUHANJE JEDI, DIET IN NAPITKOV ZA STANOVALCE IN DELITEV OBROKOV HRANE STANOVALCEM, SKRB ZA KAKOVOSTNO IN NEOPOREČNO PREHRANO STANOVALCEV,…
Opis del in nalog PRIPRAVLJANJE, KUHANJE IN DELITEV OBROKOV NAVADNE IN DIETNE HRANE ZA STANOVALCE, PRIPRAVLJANJE, KUHANJE IN DELITEV OBROKOV NAVADNE IN DIETNE HRANE ZA DELAVCE IN…
Opis del in nalog DELO V OLJARNI (PRAŽENJE, MLETJE IN STISKANJE SEMEN, (RASTLINSKA SEMENA)) - ČIŠČENJE NAPRAV, STROJEV, - SPLOŠNO VZDRŽEVANJE, - DELO S STRANKAMI, - NAROČANJE STR…