Opis del in nalogNAČRTOVANJE JEDI, PRIPRAVLJANJE IN KUHANJE ŽIVIL, NAČRTOVANJE, NADZIRANJE IN USKLAJEVANJE DELA KUHINJSKIH POMOČNIKOV, PREVERJANJE KAKOVOSTI HRANE, TEHTANJE, MERJENJE IN MEŠANJE SESTAVIN GLEDE NA RECEPTE IN PO OSEBNI PRESOJI, URAVNAVANJE TEMPERATURE PEČICE, ŽARA, PEKAČA IN DRUGE OPREME ZA KUHANJE PREGLEDOVANJE IN ČIŠČENJE KUHINJE, KUHINJSKE OPREME, PROSTOROV ZA STREŽENJE ITD. ZA ZAGOTAVLJANJE UKREPOV VARNEGA IN HIGIENSKEGA RAVNANJA S HRANO, UPRAVLJANJE VELIKE KUHINJSKE OPREME KOT SO ŽAR, CVRTNIK ALI ŽELEZNA PLOŠČA ZA PEČENJE.NudimoTrajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni časPoskusno delo: poskusno delo 6 mesUrnik dela: dvoizmenskoPričakujemoIzobrazba: srednja poklicna, Hotelirstvo in gostinstvoAlternativna izobrazba: osnovnošolskaDelovne izkušnje: ni zahtevanoVozniško dovoljenje: , voz. izpit kat. BDrugoDELODAJALEC ŽELI TUDI NAPOTOVANJE KANDIDATOV IZ EVIDENC ZAVODA.