Opis del in nalog SAMOSTOJNO ORGANIZIRANJE IN IZVAJANJE PROCESA V KUHINJI, SAMOSTOJNA IZDELAVA JEDILNIKOV, NAROČANJE - SPREJEM IN IZDAJA ŽIVIL, ORGANIZACIJA DELA, ODGOVORNOST ZA …
Opis del in nalog SPREJEM IN KOMUNIKACIJA S STRANKAMI, STREŽBA, SKRB ZA UREJENOST DELOVNEGA OKOLJA, SKRB ZA UPOŠTEVANJE STANDARDOV HACCP, NADZOR NAD SPOŠTOVANJEM MINIMALNIH HIGIE…
Opis del in nalog - ORGANIZACIJA, USKLAJEVANJE, VODENJE IN IZVAJANJE LASTNIH PRIREDITEV, PRIREDITEV V ORGANIZACIJI OSTALIH TER ANIMACIJ NA TURISTIČNEM OBMOČJU KRANJSKA GORA, - VO…
Opis del in nalog SAMOSTOJNA PRIPRAVA TOPLIH IN HLADNIH OBROKOV, PRIPRAVA DODATNE PONUDBE, ORGANIZACIJA DELA V KUHINJI, DELJENJE HRANE NA DELILNI LINJI, SKRB ZA ZALOGE: NAROČANJE…
Opis del in nalog SAMOSTOJNA PRIPRAVA TOPLIH IN HLADNIH OBROKOV, PRIPRAVA DODATNE PONUDBE, ORGANIZACIJA DELA V KUHINJI, DELJENJE HRANE NA DELILNI LINJI, SKRB ZA ZALOGE: NAROČANJE…
Opis del in nalog SAMOSTOJNA PRIPRAVA TOPLIH IN HLADNIH OBROKOV, PRIPRAVA DODATNE PONUDBE, ORGANIZACIJA DELA V KUHINJI, DELJENJE HRANE NA DELILNI LINJI, SKRB ZA ZALOGE: NAROČANJE…
Opis del in nalog PLANIRANJE IN ORGANIZACIJA DELOVNEGA PROCESA, VODENJE POSLOVANJA KUHINJE, VODENJE, RAZPOREJANJE IN USPOSABLJANJE ZAPOSLENIH, SKRB ZA ZADOVOLJSTVO GOSTOV, ORGANI…
Opis del in nalog PRIPRAVA 350 OBROKOV NA DAN: MALICE, KOSILA ZA PREDŠOLSKE OTROKE IN UČENCE OSNOVNE ŠOLE. ORGANIZACIJA DELOVNEGA PROCESA V KUHINJI: NABAVA IN USMERJANJE ŠE DVEH …
Opis del in nalog VAŠE DELO BO OBSEGALO: -ORGANIZACIJA IN IZVAJANJE DELA V RECEPCIJI, - ORGANIZACIJA IN IZVAJANJE BLAGAJNIŠKEGA DELA, - INFORMIRANJE OBISKOVALCEV IN UPORABNIKOV O…
Opis del in nalog DELO POTEKA OD PONEDELJKA DO PETKA V DVEH IZMENAH. OBČASNO DEŽURSTVO ZA VIKEND. OPIS DELOVNEGA MESTA: SAMOSTOJNA PRIPRAVA TOPLIH IN HLADNIH OBROKOV, - PRIPRAVA …
Začasna in občasna dela so namenjena samo osebam s statusom študenta oziroma dijaka. Si prijazna in komunikativna oseba? Znaš komunicirati v angleškem jeziku in imaš veselje do d…
Opis del in nalog DELO JE V BAŠKI (OTOK KRK) HRVAŠKA - PRIPRAVA ŽIVIL, PRIPRAVA VSEH HLADNIH IN TOPLIH JEDI TER SLADIC, SKRB ZA RED V KUHINJI IN ORGANIZACIJA DELOVNEGA PROCESA, S…
Opis del in nalog OPIS DELOVNEGA MESTA: – PLANIRANJE IN ORGANIZIRANJE PROIZVODNEGA PROCESA – VODENJE POSLOVANJA KUHINJE IN DELILNIH ENOT – VODENJE, RAZPOREJANJE IN USPOSABLJANJE …
Dobite nova delovna mesta za to iskanje po e-pošti Zaposlitve - Slovenija