Opis del in nalog DELO POTEKA OD PONEDELJKA DO PETKA V DVEH IZMENAH. OBČASNO DEŽURSTVO ZA VIKEND. OPIS DELOVNEGA MESTA: SAMOSTOJNA PRIPRAVA TOPLIH IN HLADNIH OBROKOV, - PRIPRAVA …
Opis del in nalog SAMOSTOJNA PRIPRAVA TOPLIH IN HLADNIH OBROKOV, PRIPRAVA DODATNE PONUDBE, ORGANIZACIJA DELA V KUHINJI, DELJENJE HRANE NA DELILNI LINJI, SKRB ZA ZALOGE: NAROČANJE…
Opis del in nalog SAMOSTOJNA PRIPRAVA TOPLIH IN HLADNIH OBROKOV, PRIPRAVA DODATNE PONUDBE, ORGANIZACIJA DELA V KUHINJI, DELJENJE HRANE NA DELILNI LINJI, SKRB ZA ZALOGE: NAROČANJE…
Opis del in nalog SAMOSTOJNA PRIPRAVA TOPLIH IN HLADNIH OBROKOV, PRIPRAVA DODATNE PONUDBE, ORGANIZACIJA DELA V KUHINJI, DELJENJE HRANE NA DELILNI LINJI, SKRB ZA ZALOGE: NAROČANJE…
Dobite nova delovna mesta za to iskanje po e-pošti Zaposlitve - Slovenija