KUHAR - PICOPEK - M/Ž

Picerija Gajbica

  • Ravne na Koroškem, Koroška
  • Nedoločen čas
  • Polni delovni čas
  • 14 dni nazaj
  • Preprosta prijava na delo
Opis del in nalog(A) PRIPRAVO PREPROSTE HRANE KOT SO PICE, DNEVNE MALICE, SOLATE (B) UMIVANJE, REZANJE, MERJENJE IN MEŠANJE HRANE ZA KUHANJE (C) UPRAVLJANJE KUHINJSKE OPREME ZA VEČJE KOLIČINE, KOT SO ŽARI, CVRTNIKI IN PLOŠČE ZA PEKO (D) ČIŠČENJE PODROČIJ ZA PRIPRAVO HRANE, KUHINJSKIH POVRŠIN IN PRIPOMOČKOV (E) SPREJEMANJE NAROČIL IN SERVIRANJE HRANE (F) NAROČANJE IN PREVZEMANJE SESTAVIN (G) VZDRŽEVANJE HIGIENSKIH, ZDRAVSTVENIH IN VARNOSTNIH STANDARDOV NA DELOVNIH PODROČJIH (H) PREVERJANJE USTREZNOSTI PRIPRAVLJENE HRANE GLEDE NA KAKOVOST IN KOLIČINO.NudimoTrajanje zaposlitve:
nedoločen čas, polni delovni časPoskusno delo:
poskusno delo 3 mesPričakujemoIzobrazba:
srednja poklicnaAlternativna izobrazba:
srednja strokovna, srednja splošnaDelovne izkušnje:
ni zahtevanoVozniško dovoljenje:
, voz. izpit kat. BZnanje jezikov:
, slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje dobroDrugoPrednost imajo kandidati z izkušnjami v gostinstvu (kuhinja).Način prijavekandidati naj pošljejo vlogo po e-poštiDatum objave:20.8.2025Prijava do:4.9.2025

Picerija Gajbica

Podobne zaposlitve

  • KUHAR-PIZZOPEK - M/Ž

    Pizzeria Bumerang Lucija Izak s.p.

    • Dravograd, Koroška
    Opis del in nalog priprava sestavin za peko, priprava testa, red za čistočo, sprejemanje naročil,... Nudimo Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni čas Poskusno …
    • 16 dni nazaj
    • Preprosta prijava na delo
  • KUHAR IV - M/Ž

    Splošna Bolnišnica Slovenj Gradec

    • Slovenj Gradec, Koroška
    Opis del in nalog PRIPRAVLJANJE, IZVAJANJE IN RAZDELJEVANJE JEDI – OBROKOV PO CELODNEVNIH DIETNIH JEDILNIKIH Z UPOŠTEVANJEM CELODNEVNEGA PREHRANSKEGA NAČRTA TER IZVAJANJE DEL IN …
    • 13 dni nazaj
  • Kuhar - delilec, m/ž, Črna na Koroškem

    Sovita

    • Črna na Koroškem, Koroška
    Oskrbovanje delilne linije, razvoz in delitev hrane Regeneriranje in samostojna priprava preprostih jedi (toplih malic, …) Poznavanje dokumentacije HACCP Delitev malic in del…
    • 7 dni nazaj