Kot vodja kuhinje boste odgovorni za organizacijo, vodenje in nadzor celotnega kuhinjskega procesa, zagotavljanje kakovostne priprave hrane ter upoštevanje higienskih in varnostnih standardov. Skrbeli boste za usklajevanje ekipe, naročanje surovine in optimizacijo stroškov poslovanja kuhinje.obvladovanje kuharskih tehnik, priprave jedi, poznavanje HACCP standardovnačrtovanje dela v kuhinji, vodenje zalog, upravljanje s časom in virivodenje ekipe, motivacija sodelavcev, reševanje konfliktovnadzor nad stroški, priprava kalkulacij, normativov in inventurrazvijanje novih jedi, sledenje trendom, prilagajanje posebnim prehranskim zahtevam.redno izplačilo plače z vsemi zakonsko določenimi dodatkiizplačan letni regres do konca junijadelo za nedoločen čas s poskusnim delom 3 meseceopremljen prostor za odmorprivilegije in ugodnosti v okviru podjetja Casino Portorož d.d., kot so koriščenje počitniških kapacitet, team building zabave in družabni dogodki za zaposlene