Samostojna priprava toplih in hladnih obrokov.Vodenje restavracije v času odsotnosti vodje kuhinje.Naročanje, sprejem in izdaja živil.Organizacija in spremljanje kakovosti dela v kuhinji.Samostojno uvajanje delavcev v področje dela, za katerega je odgovoren.Spremljanje materialnih stroškov in ukrepanje ob odstopanju.Priprava dodatne ponudbe.Pridružite se naši ekipi za dopoldansko delo od ponedeljka do petka.Izobrazba: kuhar, gostinski/živilski tehnik ali podobno.Izkušnje v kuhinji in kuharska razgledanost.Odgovornost, zanesljivost in natančnost.Veselje do dela z ljudmi in pozitiven pristop.Stabilno zaposlitev: Redna zaposlitev z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.Stimulativno plačilo.Uspešno podjetje: Delo v uspešnem in rastočem podjetju.Prijetno okolje: Prijetno in podporno naravnano delovno okolje.Strokovni razvoj: Priložnosti za osebni in karierni razvoj.Izobraževanja: Dostop do dodatnih izobraževanj.