groba priprava potrebnih materialov,očiščenje živil,priprava jedi,kontrola normativov in receptur,ustrezna izdaja jedikontrola kritičnih točk HACCP,vzdrževanje higiene in urejenost kuhinje,racionalna uporaba sredstev,dela po nalogu vodje kuhinje ali kuharja I.vsaj srednješolsko oziroma poklicno izobrazba (ali kvalifikacija) smer gostinstvo-kuharstvo,delovne izkušnje v kuhinji vsaj 2 leti,poznavanje stroke in kulinarike.Posebni pogoji:natančnost, poštenost, vestnost in čistoča pri delu, timsko delo,samostojnost in samoiniciativnost pri delu,znanje vsaj enega tujega evropskega jezika (angleški in/ali nemški jezik),vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz.Nudimo delo v dinamičnem, mednarodnem delovnem okolju, ki vas profesionalno in osebnostno bogati. S svojim znanjem, kompetencami in predanostjo do dela boste s pomočjo vaše ekipe dosegali zastavljene cilje in pričakovane rezultate. Imeli boste možnost dodatnega izpopolnjevanja in osebnostnega, kot tudi kariernega razvoja ter napredovanja. Delo poteka v dopoldanskem času, tudi ob vikendih in praznikih. Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas s poskusnim obdobjem ter z možnostjo podaljšanja pogodbe za nedoločen čas.