Opis del in nalogPRIPRAVA, KUHANJE NAVADNE IN DIETNE HRANE PO JEDILNIKIH, - PRIPRAVA OBROKOV ZA SERVIRANJE V JEDILNICI IN NA ODDELKIH, - PO NAROČILU ZDRAVNIKA ALI GLAVNE SESTRE PRIPRAVA POSEBNIH OBROKOV, - ORGANIZIRANJE IN IZVAJANJE DELA V KUHINJI IN JEDILNICI, NADZOR HIGIENSKEGA REŽIMA V IZMENI,- SKRB ZA REDNO ČIŠČENJE IN RAZKUŽEVANJE KUHINJE, PRIROČNIH PROSTOROV, OPREME, POSODE IN PRIBORA (ČIŠČENJE SKLADIŠČ, HLADILNIKOV, TOPLOTNEGA DELA, VOZIČKOV, PEČIC, TAL),- POMIVANJE IN ČIŠČENJE ČRNE IN BELE POSODE,- VZDRŽEVANJE KUHINJSKIH PRIPOMOČKOV IN OPREME PO SANITARNIH PRAVILIH,- SKRB ZA PRAVILNO IN PRAVOČASNO DISTRIBUCIJO HRANE V JEDILNICO, NA ODDELKE IN ZA ZUNANJE ODJEMALCE,- PRIPRAVA VZORCEV HRANE PO PRAVILIH HACCP, - NAROČILO IN PREVZEM ŽIVIL,- PRIPRAVA MALIC A DELAVCE IN ZUNANJE ABONENTE, - PEKA PECIVA IN SLAŠČIC,- SKLADIŠČENJE MATERIALA IN PRINAŠANJE LE-TEGA IZ PRIROČNEGA SKLADIŠČA V PROSTORE ZA PRIPRAVONudimoTrajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni časPoskusno delo: poskusno delo 3 mesUrnik dela: dvoizmenskoPričakujemoIzobrazba: srednja poklicna, Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugoDelovne izkušnje: delovne izkušnje 1 letoDrugoDELODAJALEC ŽELI TUDI NAPOTOVANJE KANDIDATOV IZ EVIDENC ZAVODA.