Opravljanje vse vrste strežbeVodenje in organiziranje delovnega procesa v restavraciji v skladu s standardi gostinskega poslovanja,Dnevno razporejanje strežnega osebja v skladu z napovedanim številom obrokov, zagotavljanje pravočasne in brezhibne priprave restavracije in pomožnih prostorov za nemoteno obratovanje,Dnevno vodenje kratkih delovnih sestankov strežnega osebja pred pričetkom dela,Sodelovanje pri izbiranju oz. oblikovanju dnevne ponudbe jedi v restavraciji,Uvajanje in izobraževanje strežnega osebja,Dnevno spremljanje zadovoljstva gostov in sprotno odpravljanje pomanjkljivosti in napak,Opozarjanje nadrejenega na zaznane nepravilnosti,Strokovno sodelovanje z ostalimi vodji enot,Opravljanje drugih sorodnih del po nalogu nadrejenega.IV. stopnja izobrazbe, gostinske smeriAktivno znanje slovenskega jezika,Dobro znanje angleškega, nemškega ali italijanskega jezika,2 leti delovnih izkušenj.Zaposlitev za določen čas, 12 mesecev.Možnost zaposlitve za nedoločen čas.Zaposlenim je omogočeno brezplačno parkirišče neposredno v resortu.