Opis del in nalogSAMOSTOJNO PRIPRAVLJANJE JEDI PO JEDILNIKIH ZA BOLNIKE IN SLAŠČIC, SKRB ZA KVALITETNO PRIPRAVO HRANE, VODENJE EVIDENC V ZVEZI S POSTOPKOM HACCAP, PREVZEM MESA IN DRUGIH ŽIVIL OD DOBAVITELJEV, KONTROLA IN TRANSPORT V HLADILNICO, SKRB ZA PRAVILNO SKLADIŠČENJE PREVZETE HRANE, SKRB ZA TOČNO IZDAJO OBROKOV, NADZOR IN PORCIONIRANJE HRANE ZA ODDELKE IN JEDILNICO, SKRB ZA RACIONALNO PORABO ŽIVIL, POMOČ PRI ENOSTAVNEJŠIH POMOŽNIH DELIH V ENOTINudimoTrajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni časPoskusno delo: poskusno delo 6 mesUrnik dela: dvoizmenskoPričakujemoIzobrazba: srednja poklicna, Hotelirstvo in gostinstvoDelovne izkušnje: delovne izkušnje 1 letoDrugoDELODAJALEC ŽELI TUDI NAPOTOVANJE KANDIDATOV IZ EVIDENC ZAVODA.