Deljenje hrane v restavraciji in delo na blagajni.Priprava sestavin za kuhanje (termična in mehanska obdelava).Opravljanje kuharskih del po navodilih.Pomoč pri distribuciji hrane.Dinamični delovni čas z dopoldansko in popoldansko izmeno.Končana OŠ, poklicna šola.Zaželene izkušnje v kuhinji.Poznavanje in prodaja hrane (delo na blagajni).Pogovorno znanje slovenskega jezika.Osnovno računalniško znanje.Odgovornost, zanesljivost in natančnost.Vozniški izpit B kategorije (obvezno).Veselje do dela z ljudmi in pozitiven pristop.Stabilno zaposlitev: Redna zaposlitev z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.Uspešno podjetje: Delo v uspešnem in rastočem podjetju.Prijetno okolje: Prijetno in podporno naravnano delovno okolje.Strokovni razvoj: Priložnosti za osebni in karierni razvoj.Izobraževanja: Dostop do dodatnih izobraževanj