Sprejemanje naročil in svetovanje gostom.Priprava in strežba toplih ter hladnih napitkov.Zaračunavanje in deserviranje.Skrb za red, čistočo in urejenost.Priprava prostora, opreme in inventarja pred ter po izmenah.Kontrola kakovosti postreženih jedi in pijač.Oseba, ki uživa v delu z ljudmi in je po naravi komunikativna.Je zanesljiva, natančna in zna dobro delovati v timu.Ima izkušnje s strežbo.Je prilagodljiva in pripravljena delati tudi ob koncih tedna.Fleksibilen urnik z možnostjo menjav smen.Dobra ekipa sodelavcev in močna podpora izkušene organizacije.Aktivno delo, ki ohranja kondicijo in kjer čas hitro mine.Zanesljiv vir prihodka - osnovna plača + napitnine.Delovno mesto, ki omogoča rast - dovolj veliko za priložnosti, a dovolj majhno za osebni pristop.Priložnost za dolgoročno sodelovanje - delo z ljudmi, ki so tam več kot samo "gostje".