Opis del in nalog PLANIRANJE IN ORGANIZACIJA DELOVNEGA PROCESA, VODENJE POSLOVANJA KUHINJE, VODENJE, RAZPOREJANJE IN USPOSABLJANJE ZAPOSLENIH, SKRB ZA ZADOVOLJSTVO GOSTOV, ORGANI…
Opis del in nalog VODENJE IN ORGANIZACIJA DELA V KUHINJI, RAZVIJANJE KULINARIKE IN SPREMLJANJE TRENDOV V KULINARIKI, SODELOVANJE PRI IZBIRI DOBAVITELJEV IN SODELOVANJE Z DOBAVITE…
Začasna in občasna dela so namenjena samo osebam s statusom študenta oziroma dijaka. Prijeten lokal v centru Pirana, ki nudi hrano, ki je v celoti brez mesa in rib, te vabi v svo…
Opis del in nalog OPIS DELOVNEGA MESTA: - SAMOSTOJNO ORGANIZIRANJE IN IZVAJANJE PROIZVODNEGA PROCESA V KUHINJI, V OBRATU Z VEČ RAZDELILNIMI KUHINJAMI, - SAMOSTOJNA IZDELAVA JEDIL…
Opis del in nalog OPIS DELOVNEGA MESTA: – PLANIRANJE IN ORGANIZIRANJE PROIZVODNEGA PROCESA – VODENJE POSLOVANJA KUHINJE IN DELILNIH ENOT – VODENJE, RAZPOREJANJE IN USPOSABLJANJE …
Opis del in nalog ENOIZMENSKO ,- SAMOSTOJNO ORGANIZIRANJE IN IZVAJANJE DELOVNEGA PROCESA V KUHINJI, - SAMOSTOJNA IZDELAVA JEDILNIKOV IN PLANA PROIZVODNJE V VEČJI KUHINJI, - SPREM…
Opis del in nalog SAMOSTOJNO ORGANIZIRANJE IN IZVAJANJE PROIZVODNEGA PROCESA V KUHINJI, V OBRATU Z VEČ RAZDELILNIMI KUHINJAMI,- SAMOSTOJNA IZDELAVA JEDILNIKOV IN PLANA PROIZVODNJ…
Opis del in nalog PLANIRANJE IN ORGANIZIRANJE PROIZVODNEGA PROCESA,- VODENJE POSLOVANJA KUHINJE IN DELILNIH ENOT,- VODENJE, RAZPOREJANJE IN USPOSABLJANJE ZAPOSLENIH,- SKRB ZA ZAD…
Opis del in nalog PLANIRANJE IN ORGANIZIRANJE PROIZVODNEGA PROCESA,- VODENJE POSLOVANJA KUHINJE IN DELILNIH ENOT, - VODENJE, RAZPOREJANJE IN USPOSABLJANJE ZAPOSLENIH,- SKRB ZA ZA…
Opis del in nalog ENOIZMENSKO - DOPOLDAN. OPIS DELOVNEGA MESTA: - SAMOSTOJNO ORGANIZIRANJE IN IZVAJANJE PROCESA V KUHINJI,- SAMOSTOJNA IZDELAVA JEDILNIKOV IN PLANA PROIZVODNJE V …
Opis del in nalog PRIPRAVA ZELENJAVE, SADJA IN DRUGIH SUROVIN PO NAROČILU ODGOVORNEGA KUHARJA ALI VODJE KUHINJE. POMOČ PRI KUHANJU (PRIPRAVI) IN RAZDELJEVANJU OBROKOV, POMIVANJE …
Opis del in nalog POMOČNIK KUHARJA POMAGA V KUHINJI PRI PRIPRAVI JEDI. V KUHINJI, OČISTI ŽIVILA, JIH PRIPRAVI ZA HLADNE ZAČETNE JEDI IN ZA TOPLE ZAČETNE JEDI TER VZDRŽUJE , HIGIE…
Opis del in nalog OBLIKUJE PREHRANSKI REŽIM V ZAVODU, PRIPRAVLJA JEDILNIKE ZA DOLOČENA PERIODIČNA OBDOBJA Z VIDIKA BIOLOŠKIH, ENERGETSKIH IN KULINARIČNIH ZAHTEV, V SKLADU Z ZDRAV…
Opis del in nalog ČIŠČENJE VSEH VRST POVRŠIN, HODNIKI, STOPNIŠČA, TOALETNI PROSTORI, TRGOVINA, HLADILNICE, PRIPRAVLJALNICE, OKOLICA NAKUPOVALNEGA CENTRA, PISARNE, PROIZVODNJI PRO…
Opis del in nalog PRIPRAVA IN KUHANJE NAVADNE IN DIETNE PREHRANE PO JEDILNIKU, PRIPRAVA OBROKOV ZA SERVIRANJE V JEDILNICI IN ZA ZUNANJE ODJEMALCE, ORGANIZIRANJE IN NADZOR HIGIENS…
Začasna in občasna dela so namenjena samo osebam s statusom študenta oziroma dijaka. Za zidovi Azurjeve kuhinje se drobci skrivnosti, izkušnje ter vedno sveže in kvalitetne sesta…
Začasna in občasna dela so namenjena samo osebam s statusom študenta oziroma dijaka. Za zidovi Azurjeve kuhinje se drobci skrivnosti, izkušnje ter vedno sveže in kvalitetne sesta…
Začasna in občasna dela so namenjena samo osebam s statusom študenta oziroma dijaka. Za zidovi Azurjeve kuhinje se drobci skrivnosti, izkušnje ter vedno sveže in kvalitetne sesta…
Opis del in nalog POMOČ VODJI KUHINJE PRI ORGANIZACIJI IN IZVAJANJU DELOVNEGA PROCESA V KUHINJI, PRIPRAVA IN IZVEDBA A LA CART PONUDBE, PRIPRAVA JEDI IN IZDAJA PRIPRAVLJENE HRANE…
Opis del in nalog SAMOSTOJNO PRIPRAVLJANJE HRANE PO JEDILNIKU (MALICE, KOSILA IN OSTALE OBROKE), SODELUJE Z VODJO KUHINJE PRI SESTAVI JEDILNIKOV, PRIPRAVLJANJE MALIC ZA ZAPOSLENE…